Kip-gyros met tzatziki
1 theelepel cayennepeper
2 eetlepels gedroogde oregano
1 eetlepel gedroogde tijm
0.5 theelepel kaneelpoeder
2 theelepels komijnpoeder (djinten)
4 eetlepels olijfolie
0.5 citroen (uitgeperst)
300 gram kipfilets (in reepjes)
250 gram Griekse yoghurt
1 teentje knoflook (geperst)
1 handje munt (fijngehakt)
1 komkommer (uitgelekt, geraspt)
4 tortillawraps
1 rode paprika (in repen)
1 rode ui (in ringen)
Meng de yoghurt, knoflook, munt en komkommer met de rest van de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Gril de kip in een hete grillpan in 4-5 minuten gaar tot er mooie grillstrepen ontstaan. Rol de gegrilde kip met de repen paprika en uienringen in een wrap.
Serveer de kip-gyros met tzatziki.