Baktijden ontdooide broodjes die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Let op, dit zijn baktijden voor broodjes die nog afgebakken moeten worden: Baktijden voor de Airfryer
Afbakbroodjes (standaard): 180 °C / 6-8 min
Afbakbroodjes (bevroren): Ontdooien op 100 °C (5 min) – Afbakken op 180 °C / 5-6 min
Breekbrood Kaas-Ui: 180 °C / 6-8 min
Brunchbroodjes mix: 180 °C / 6-8 min
Ciabattabrood: 180 °C / 6-8 min
Croissant: 180 °C / 5-6 min
Croissant (diepvries / bevroren): 170 °C / 12-15 min
Hamburger broodje: 150 °C / 5-6 min
Italiaanse bol: 180 °C / 6-8 min
Focaccia brood: 160 °C / 4-5 min (krokant dan 8 minuten)
Franse baguettes: 180 °C / 5-6 min
Kaasbroodje: 180 °C / 5-6 min
Kaiserbroodje: 180 °C / 6-8 min
Meergranen triangels: 180 °C / 6-8 min
Party mix broodjes / mini afbakbroodjes: 180 °C / 6-8 min
Pistolet (wit of bruin): 180 °C / 6-8 min
Pitabroodje: 180 °C / 3 min (licht bevochtigen)
Saucijzenbroodjes: 160 °C / 4-5 min
Schnittbroodje: 180 °C / 6-8 min
Stokbrood (oud / hard): Eerst vochtig maken, dan 160 °C / 5-6 min
Stokbrood (wit of bruin): 180 °C / 6-8 min
Stokbrood (spelt): 180 °C / 6-8 min
Stokbrood (kruidenboter): 180 °C / 8-10 min
Stokbrood (knoflookboter): 180 °C / 8-10 min
Worstenbroodjes: 160 °C / 5-6 min