Baktijden voor de Airfryer ( broodjes )




 

Baktijden ontdooide broodjes die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Let op, dit zijn baktijden voor broodjes die nog afgebakken moeten worden: Baktijden voor de Airfryer

Afbakbroodjes (standaard): 180 °C / 6-8 min

Afbakbroodjes (bevroren): Ontdooien op 100 °C (5 min) – Afbakken op 180 °C / 5-6 min

Breekbrood Kaas-Ui: 180 °C / 6-8 min

Brunchbroodjes mix: 180 °C / 6-8 min

Ciabattabrood: 180 °C / 6-8 min

Croissant: 180 °C / 5-6 min

Croissant (diepvries / bevroren): 170 °C / 12-15 min

Hamburger broodje: 150 °C / 5-6 min

Italiaanse bol: 180 °C / 6-8 min

Focaccia brood: 160 °C / 4-5 min (krokant dan 8 minuten)

Franse baguettes: 180 °C / 5-6 min

Kaasbroodje: 180 °C / 5-6 min

Kaiserbroodje: 180 °C / 6-8 min

Meergranen triangels: 180 °C / 6-8 min

Party mix broodjes / mini afbakbroodjes: 180 °C / 6-8 min

Pistolet (wit of bruin): 180 °C / 6-8 min

Pitabroodje: 180 °C / 3 min (licht bevochtigen)

Saucijzenbroodjes: 160 °C / 4-5 min

Schnittbroodje: 180 °C / 6-8 min

Stokbrood (oud / hard): Eerst vochtig maken, dan 160 °C / 5-6 min

Stokbrood (wit of bruin): 180 °C / 6-8 min

Stokbrood (spelt): 180 °C / 6-8 min

Stokbrood (kruidenboter): 180 °C / 8-10 min

Stokbrood (knoflookboter): 180 °C / 8-10 min

Worstenbroodjes: 160 °C / 5-6 min