Spaanse aardappelschotel



Spaanse aardappelschotel

  • 500 gr krieltjes/aardappels
  • 1 grote ui
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 175 gr chorizo
  • 1,5 tl paprikapoeder
  • scheutje olie
  • 1 tl rozemarijn
  • snufje zout en peper

Bereidingswijze

  • Snijd de krieltjes in vieren.
  • Meng in een kom de krieltjes, olie, paprikapoeder en een snufje zout en peper.
  • Doe alles in de Philips Airfryer en bak 10 minuten op 180 graden (de Airfryer hoeft niet voorverwarmd te worden!).
  • Snijd ondertussen de courgette, ui, paprika en chorizo in stukjes.
  • Voeg na 10 minuten de paprika, ui, rozemarijn en courgette toe aan de krieltjes. Meng door elkaar en leg daarna de chorizo bovenop.
  • Bak het geheel nog 10-12 minuten.
  • Lekker met wat aioli.