Sinaasappeldessert


 Sinaasappeldessert

Sinaasappels - 3

Yoghurt - 120 ml

Gelatine - 2 blaadjes

Snijd 2 sinaasappels doormidden en pers ze uit.

Hol de sinaasappels goed uit met een mesje.

Laat de gelatineblaadjes 5 minuten weken in koud water.

Warm de sinaasappelsap op.

Knijp de gelatineblaadjes goed uit en los deze een voor een op in de warme sinaasappelsap.

Laat de sinaasappelsap iets afkoelen en voeg toe bij de yoghurt.

Roer alles goed door elkaar en schenk het vervolgens terug in de halve sinaasappels.

Zet de sinaasappels 2 uur in de koelkast. Om te voorkomen dat ze zouden omvallen hebben wij ze stabiel neergezet in eierdopjes.

Snijd schijven van de overgebleven sinaasappel en snijd de barst eraf.

Gebruik de sinaasappelschijfjes voor de garnering.