Omelet uit de airfryer


 

Omelet uit de airfryer

4 eieren

2 eetlepels melk

1 handje geraspte kaas (optioneel)

zout en peper (naar smaak)

1 eetlepel boter (om in te vetten)

Vet een kleine ovenschaal of airfryerbakje in met boter zodat de omelet niet blijft plakken.

Breek de eieren in een kom, voeg de melk toe en klop dit goed door met een garde. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Giet het ei-mengsel in de ingevette ovenschaal of het airfryerbakje. Strooi indien gewenst de geraspte kaas over het mengsel.

Zet de schaal in de airfryer en bak de omelet op 160 graden Celsius gedurende 10 minuten of totdat de omelet volledig gestold is.

Haal de omelet voorzichtig uit de schaal en serveer direct. Lekker met een plakje brood of een frisse salade.

Een luchtige en smaakvolle omelet uit de airfryer is een snel en eenvoudig airfryer gerecht dat perfect is voor ontbijt of lunch. Binnen 15 minuten zet je een gezonde en vullende maaltijd op tafel, met ingrediënten zoals eieren, melk en eventueel geraspte kaas. Door de airfryer te gebruiken, wordt de omelet mooi gaar en luchtig, zonder dat je vet hoeft toe te voegen. Varieer met kruiden of extra ingrediënten zoals ham of groenten voor meer smaak. Ideaal voor wie op zoek is naar een snelle, voedzame maaltijd zonder al te veel moeite.