Naanbrood met kipgyros


 

Naanbrood met kipgyros 

1 rode ui

1 el suiker

2 el witte wijnazijn

400 gr kipfilet

1 el gyroskruiden

0,5 komkommer

100 gr Griekse yoghurt

1 teentje look, geperst

4 naanbroodjes

100 gr gemengde sla

enkele blaadjes koriander

peper - zout

olijfolie

Snijd de rode ui in ringetjes en marineer ze kort in suiker en azijn. 

Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan op het vuur en bak er de kip in aan. Breng op smaak met de gyroskruiden. 

Snijd voor de tzatziki de komkommer in kleine blokjes. Meng met de look, Griekse yoghurt, peper en zout. 

Warm de naanbroodjes kort op in een broodrooster of oven. Beleg ze met de blaadjes sla, de gebakken kipblokjes en de tzatziki. Werk af met de zoetzure rode ui en koriander.