Gevuld pizza brood


 

Gevuld pizza brood 

1 stokbrood

100 ml pizzasaus

100 g Parrano® Rasp Mozzarella

2 tl Italiaanse kruiden

100 g salami (broodbeleg) – in kleine stukjes

handje cherrytomaatjes – in partjes

Verwarm de oven voor op 180℃.

Plaats het stokbrood op de bakplaat. Snijd het brood langs de lengtes via de bovenkant in en verwijder de binnenkant van het brood. Je krijgt dan een soort bootje.

Smeer de binnenkant van het stokbrood in met pizzasaus en strooi de helft van de mozzarella in het brood.

Strooi de Italiaanse kruiden over de mozzarella en verdeel de salami en cherrytomaatjes over de kaas.

Strooi de rest van de mozzarella over het stokbrood en bak het pizzabrood 20 minuten in het midden van de oven, tot de kaas helemaal gesmolten is.

Snijd het brood in plakken en serveer warm.