De Beste Ham-Kaas Tosti uit de Airfryer
1 eidooier
½ theelepel mosterd
1 scheutje witte wijnazijn
150 ml olijfolie
2 theelepels grove mosterd
2 dikke sneden brood
3-4 plakjes ham
50 gram verse mozzarella (of gewone mozzarella/cheddar)
1 eetlepel mayonaise (apart gehouden)
Extra geraspte kaas (cheddar & mozzarella mix)
Maak de mayonaise:
Klop in een kom de eidooier, mosterd en witte wijnazijn goed door elkaar.
Voeg langzaam de olijfolie toe terwijl je blijft kloppen tot de mayonaise dik wordt.
Zet 1 eetlepel mayonaise apart voor later.
Bereid de tosti:
Meng de resterende mayonaise met de grove mosterd.
Besmeer beide sneetjes brood met een dunne laag van deze mosterd-mayo.
Beleg één snee brood met 3-4 plakjes ham.
Scheur de verse mozzarella in stukjes en verdeel deze over de ham.
Leg de tweede snee brood erop.
Maak de tosti krokant:
Besmeer de buitenkant van de tosti met de apart gehouden mayonaise voor een goudbruine, knapperige korst.
Strooi extra geraspte kaas over de bovenkant van de tosti.
Airfryen:
Plaats de tosti in de airfryer op 180°C en bak hem 5-7 minuten, of tot hij goudbruin en knapperig is.