De Beste Ham-Kaas Tosti uit de Airfryer


 

De Beste Ham-Kaas Tosti uit de Airfryer

1 eidooier

½ theelepel mosterd

1 scheutje witte wijnazijn

150 ml olijfolie

2 theelepels grove mosterd

2 dikke sneden brood

3-4 plakjes ham

50 gram verse mozzarella (of gewone mozzarella/cheddar)

1 eetlepel mayonaise (apart gehouden)

Extra geraspte kaas (cheddar & mozzarella mix)

Maak de mayonaise:

Klop in een kom de eidooier, mosterd en witte wijnazijn goed door elkaar.

Voeg langzaam de olijfolie toe terwijl je blijft kloppen tot de mayonaise dik wordt.

Zet 1 eetlepel mayonaise apart voor later.

Bereid de tosti:

Meng de resterende mayonaise met de grove mosterd.

Besmeer beide sneetjes brood met een dunne laag van deze mosterd-mayo.

Beleg één snee brood met 3-4 plakjes ham.

Scheur de verse mozzarella in stukjes en verdeel deze over de ham.

Leg de tweede snee brood erop.

Maak de tosti krokant:

Besmeer de buitenkant van de tosti met de apart gehouden mayonaise voor een goudbruine, knapperige korst.

Strooi extra geraspte kaas over de bovenkant van de tosti.

 Airfryen:

Plaats de tosti in de airfryer op 180°C en bak hem 5-7 minuten, of tot hij goudbruin en knapperig is.