AIRFRYER BAKTIJDEN

 AIRFRYER BAKTIJDEN

Product Temperatuur (°C) Bereidingstijd

Aardappel rosti 180 15 minuten

Aardappelblokjes 175 10 minuten

Aardappelgratin 200 15 minuten

Aardappelkrieltjes 200 20 minuten

Aardappelkroketten 200 12 minuten

Aardappelnootjes 200 10 minuten

Aardappelpartjes (wedges) 180 25 minuten

Aardappelschijfjes 180 20 minuten

Afbak Ciabatta 200 5 minuten

Afbak Kaiserbroodje 200 4 minuten

Afbak Meergranenbroodje 200 4 minuten

Afbak triangels 190 6 minuten

Afbakbroodjes 180 10 minuten

Afbakcroissant 200 4 minuten

Afbakstokbrood 200 5 minuten

Ananas 200 12 minuten

Appelbol (opwarmen) 170 5 minuten

Appelflappen 180 10 minuten

Appelini’s         200 10 minuten

Appelstukjes met kaneelsuiker 180 15 minuten

Appeltaart 160 30 minuten

Aubergine 180 15 minuten

Avocado met spek 180 6 minuten

Bacon     200 8 minuten

Bamischijf     200 11 minuten

Banaan     200 6 minuten

Banketstaaf     180 3 minuten

Beenham             180 30 minuten

Biefstuk (medium) 200 8 minuten

Biefstuk (rare)         180 6 minuten

Biefstuk (well-done) 180 10 minuten

Bistro Baguette 190 8 minuten

Bitterballen 200 9 minuten

Blinde Vink 180 15 minuten

Bloedworst 180 9 minuten

Bloemkool 180 20 minuten

Boomstammetjes 180 12 minuten

Boontjes     180 8 minuten

Boterkoek     170 13 minuten

Braadworst     200 7 minuten

Broccoli    190 8 minuten

Broodje rookworst 160 4 minuten

Cake     160 30 minuten

Champignons     180 4 minuten

Chicken wings     180 20 minuten

Chipolata worstjes 170 10 minuten

Chocoladebroodjes 170 10 minuten

Ciabatta (opwarmen) 180 3 minuten

Cordon Bleu 1 80 10 minuten

Courgette         180 8 minuten

Croissant (opwarmen) 180 3 minuten

Curryworsten 180 10 minuten

Diepvries panini 160 13 minuten

Dim Sum         200 12 minuten

Drumsticks 180 25 minuten

Ei (hard gekookt) 120 15 minuten

Ei (zacht gekookt) 120 10-12 minuten

Filetlapjes 180 7 minuten

Friet/Patat voor airfryer 200 8 minuten

Frikandelbroodje 180 8-10 minuten

Frikandellen voor airfryer 200 6 minuten

Garnalen         180 6-8 minuten

Gebakken kibbeling 190 4 minuten

Gehaktballen 1: 190 2: 160 1: 5 minuten 2: 10 minuten

Gepofte aardappelen 200 25 minuten

Gesneden groente 200 8 minuten

Grillburger (rund) 180 10 minuten

Groene asperges 180 5 minuten

Groente Loempia 180 8-10 minuten

Groentefriet 180 15-20 minuten

Ham/kaascroissant (opwarmen) 180 4 minuten

Hamlappen 170 8 minuten

Hele kip         180 60 minuten

Kaascroissant (opwarmen) 180 4 minuten

Kaaskroketten 200 12 minuten

Kaassoufflé 200 8 minuten

Kaasstengels (Topking) 200 7 minuten

Kabeljauw 180 10 minuten

Kaiserbroodje (opwarmen) 180 3 minuten

Kalfsvlees kroketten 200 12 minuten

Kalkoenfilet 200 10 minuten

Kalkoenrollade 1: 160 2: 140 1: 45 minuten 2: 15 minuten

Karbonade 190 9 minuten

Kerstkrans (opwarmen) 170 3 minuten

Kerststaaf (opwarmen) 170 3 minuten

Kibbeling (opwarmen) 190 4 minuten

Kipburger         200 10 minuten

Kipcorn 200 8 minuten

Kipdrumsticks 1: 200 2: 150 1: 10 minuten 2: 10 minuten

Kipfilet blokjes 180 8 minuten

Kipfilet met spek 180 20 minuten

Kippenbouten 180 20 minuten

Kippenbraadworst 180 8 minuten

Kippendij         200 25-30 minuten

Kippenlevertjes 180 10 minuten

Kippenpoten 1: 180 2: 150 1: 15 minuten 2: 15 minuten

Kippenvleugels 180 25 minuten

Kiprollade         180 30 minuten

Kipschnitzels 200 10 minuten

Kipspiesjes 180 10 minuten

Knoflookbrood 160 4 minuten

Koekjes 175 7 minuten

Koolvis 180 12 minuten

Koteletten 180 8 minuten

Krabkroketjes 180 8 minuten

Kroepoek         180 2 minuten

Kroketten (Kwekkeboom) 200 10 minuten

Kroketten         200 9 minuten

Lamskoteletjes 200 12-15 minuten

Lekkerbekjes (opwarmen) 190 4 minuten

Mini pizza         180 6 minuten

Mini saucijzenbroodje (opwarmen) 180 3 minuten

Mini worstenbroodje (opwarmen) 180 3 minuten

Mosselen         180 8 minuten

Omelet 180 12 minuten

Panini 160 8 minuten

Pistolet (opwarmen) 180 3 minuten

Pitabroodje 180 7 minuten

Pittig worstenbroodje (opwarmen) 180 4 minuten

Pizzabroodje 200 10 minuten

Poffertjes (kant-en-klaar) 180 3 minuten

Ribbel Friet 200 15 minuten

Ribeye (350 gram) 200 5 minuten

Rookworst 180 4 minuten

Roomboter amandelstaaf (opwarmen) 170 3 minuten

Rosbief 1: 200 2: 180 1: 10 minuten 2: 25 minuten

Rösti 180 15 minuten

Runderhamburger 180 10 minuten

Rundersaucijzen 180 11 minuten

Rundervink 180 10 minuten

Saté         200 12 minuten

Saucijzenbroodje (opwarmen) 180 4 minuten

Shoarma         180 10 minuten

Slavinken         200 15 minuten

Spaanse aardappelschotel 185 20 minuten

Spareribs 1:     160 2: 180 1: 20 minuten 2: 10 minuten

Speklapjes 200 14 minuten

Stokbrood (opwarmen) 170 3 minuten

Tartaartje         200 8 minuten

Tofublokjes 200 12 minuten

Tomaat gevuld met gehakt 170 16 minuten

Tosti         180 5 minuten

Ui (krokant gebakken) 1: 180 2: 150 1:15 minuten 2: 10 minuten

Uienringen 180 14 minuten

Varkens braadworst 180 10 minuten

Varkenshaas 160 20-25 minuten

Varkenslap 200 20 minuten

Varkensrollade 160 60 minuten

Varkensschnitzel 200 12 minuten

Vietnamese loempia 200 12 minuten

Vissticks         180 12 minuten

Wienerschnitzel 180 9 minuten

Witlof ham en kaas 200 5 minuten

Worstenbroodje (opwarmen) 180 4 minuten

Wortelen         200 10-15 minuten

Zalm 200 8 minuten

Zoete aardappel blokjes 180 15 minuten