AIRFRYER BAKTIJDEN
Product Temperatuur (°C) Bereidingstijd
Aardappel rosti 180 15 minuten
Aardappelblokjes 175 10 minuten
Aardappelgratin 200 15 minuten
Aardappelkrieltjes 200 20 minuten
Aardappelkroketten 200 12 minuten
Aardappelnootjes 200 10 minuten
Aardappelpartjes (wedges) 180 25 minuten
Aardappelschijfjes 180 20 minuten
Afbak Ciabatta 200 5 minuten
Afbak Kaiserbroodje 200 4 minuten
Afbak Meergranenbroodje 200 4 minuten
Afbak triangels 190 6 minuten
Afbakbroodjes 180 10 minuten
Afbakcroissant 200 4 minuten
Afbakstokbrood 200 5 minuten
Ananas 200 12 minuten
Appelbol (opwarmen) 170 5 minuten
Appelflappen 180 10 minuten
Appelini’s 200 10 minuten
Appelstukjes met kaneelsuiker 180 15 minuten
Appeltaart 160 30 minuten
Aubergine 180 15 minuten
Avocado met spek 180 6 minuten
Bacon 200 8 minuten
Bamischijf 200 11 minuten
Banaan 200 6 minuten
Banketstaaf 180 3 minuten
Beenham 180 30 minuten
Biefstuk (medium) 200 8 minuten
Biefstuk (rare) 180 6 minuten
Biefstuk (well-done) 180 10 minuten
Bistro Baguette 190 8 minuten
Bitterballen 200 9 minuten
Blinde Vink 180 15 minuten
Bloedworst 180 9 minuten
Bloemkool 180 20 minuten
Boomstammetjes 180 12 minuten
Boontjes 180 8 minuten
Boterkoek 170 13 minuten
Braadworst 200 7 minuten
Broccoli 190 8 minuten
Broodje rookworst 160 4 minuten
Cake 160 30 minuten
Champignons 180 4 minuten
Chicken wings 180 20 minuten
Chipolata worstjes 170 10 minuten
Chocoladebroodjes 170 10 minuten
Ciabatta (opwarmen) 180 3 minuten
Cordon Bleu 1 80 10 minuten
Courgette 180 8 minuten
Croissant (opwarmen) 180 3 minuten
Curryworsten 180 10 minuten
Diepvries panini 160 13 minuten
Dim Sum 200 12 minuten
Drumsticks 180 25 minuten
Ei (hard gekookt) 120 15 minuten
Ei (zacht gekookt) 120 10-12 minuten
Filetlapjes 180 7 minuten
Friet/Patat voor airfryer 200 8 minuten
Frikandelbroodje 180 8-10 minuten
Frikandellen voor airfryer 200 6 minuten
Garnalen 180 6-8 minuten
Gebakken kibbeling 190 4 minuten
Gehaktballen 1: 190 2: 160 1: 5 minuten 2: 10 minuten
Gepofte aardappelen 200 25 minuten
Gesneden groente 200 8 minuten
Grillburger (rund) 180 10 minuten
Groene asperges 180 5 minuten
Groente Loempia 180 8-10 minuten
Groentefriet 180 15-20 minuten
Ham/kaascroissant (opwarmen) 180 4 minuten
Hamlappen 170 8 minuten
Hele kip 180 60 minuten
Kaascroissant (opwarmen) 180 4 minuten
Kaaskroketten 200 12 minuten
Kaassoufflé 200 8 minuten
Kaasstengels (Topking) 200 7 minuten
Kabeljauw 180 10 minuten
Kaiserbroodje (opwarmen) 180 3 minuten
Kalfsvlees kroketten 200 12 minuten
Kalkoenfilet 200 10 minuten
Kalkoenrollade 1: 160 2: 140 1: 45 minuten 2: 15 minuten
Karbonade 190 9 minuten
Kerstkrans (opwarmen) 170 3 minuten
Kerststaaf (opwarmen) 170 3 minuten
Kibbeling (opwarmen) 190 4 minuten
Kipburger 200 10 minuten
Kipcorn 200 8 minuten
Kipdrumsticks 1: 200 2: 150 1: 10 minuten 2: 10 minuten
Kipfilet blokjes 180 8 minuten
Kipfilet met spek 180 20 minuten
Kippenbouten 180 20 minuten
Kippenbraadworst 180 8 minuten
Kippendij 200 25-30 minuten
Kippenlevertjes 180 10 minuten
Kippenpoten 1: 180 2: 150 1: 15 minuten 2: 15 minuten
Kippenvleugels 180 25 minuten
Kiprollade 180 30 minuten
Kipschnitzels 200 10 minuten
Kipspiesjes 180 10 minuten
Knoflookbrood 160 4 minuten
Koekjes 175 7 minuten
Koolvis 180 12 minuten
Koteletten 180 8 minuten
Krabkroketjes 180 8 minuten
Kroepoek 180 2 minuten
Kroketten (Kwekkeboom) 200 10 minuten
Kroketten 200 9 minuten
Lamskoteletjes 200 12-15 minuten
Lekkerbekjes (opwarmen) 190 4 minuten
Mini pizza 180 6 minuten
Mini saucijzenbroodje (opwarmen) 180 3 minuten
Mini worstenbroodje (opwarmen) 180 3 minuten
Mosselen 180 8 minuten
Omelet 180 12 minuten
Panini 160 8 minuten
Pistolet (opwarmen) 180 3 minuten
Pitabroodje 180 7 minuten
Pittig worstenbroodje (opwarmen) 180 4 minuten
Pizzabroodje 200 10 minuten
Poffertjes (kant-en-klaar) 180 3 minuten
Ribbel Friet 200 15 minuten
Ribeye (350 gram) 200 5 minuten
Rookworst 180 4 minuten
Roomboter amandelstaaf (opwarmen) 170 3 minuten
Rosbief 1: 200 2: 180 1: 10 minuten 2: 25 minuten
Rösti 180 15 minuten
Runderhamburger 180 10 minuten
Rundersaucijzen 180 11 minuten
Rundervink 180 10 minuten
Saté 200 12 minuten
Saucijzenbroodje (opwarmen) 180 4 minuten
Shoarma 180 10 minuten
Slavinken 200 15 minuten
Spaanse aardappelschotel 185 20 minuten
Spareribs 1: 160 2: 180 1: 20 minuten 2: 10 minuten
Speklapjes 200 14 minuten
Stokbrood (opwarmen) 170 3 minuten
Tartaartje 200 8 minuten
Tofublokjes 200 12 minuten
Tomaat gevuld met gehakt 170 16 minuten
Tosti 180 5 minuten
Ui (krokant gebakken) 1: 180 2: 150 1:15 minuten 2: 10 minuten
Uienringen 180 14 minuten
Varkens braadworst 180 10 minuten
Varkenshaas 160 20-25 minuten
Varkenslap 200 20 minuten
Varkensrollade 160 60 minuten
Varkensschnitzel 200 12 minuten
Vietnamese loempia 200 12 minuten
Vissticks 180 12 minuten
Wienerschnitzel 180 9 minuten
Witlof ham en kaas 200 5 minuten
Worstenbroodje (opwarmen) 180 4 minuten
Wortelen 200 10-15 minuten
Zalm 200 8 minuten
Zoete aardappel blokjes 180 15 minuten