Kapsalon
700 gr friet
300 gr shoarma
0.5 komkommer
3 tomaten
100 gr ijsbergsla
1 handje geraspte kaas
Knoflooksauson maken
Verwarm de oven voor op 200 graden.Verdeel de frieten over een bakplaat en bak ze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking, tot ze goudbruin en krokant zijn. Of frituur ze.Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur en bak de shoarma (vega) in een paar minuten goudbruin en gaar.Snijd de komkommer in dunne plakjes en de tomaten in partjes. Zet deze opzij.Haal de frieten uit de oven en verdeel ze over een ovenschaal. Verdeel de gebakken shoarma bovenop de frieten.Strooi een handje geraspte kaas over de shoarma en zet de ovenschaal terug in de oven. Bak alles nog eens 5-10 minuten, of tot de kaas is gesmolten.Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel de ijsbergsla, plakjes komkommer, en blokjes tomaat over de gesmolten kaas en shoarma.Serveer de kapsalon met een royale hoeveelheid knoflooksaus naar smaak.