Goulash

 


Goulash

2 uien in halve ringen

2 teentjes knoflook geperst

2 theelepels paprikapoeder

3 theelepels gemalen komijnzaad

500 gram champginons in plakjes

3 paprika’s in repen

800 gram runder sukadelappen in stukken

400 gram passata

500 ml runderbouillon (Maggi)

8 eetlepels balsamicoazijn

olie om in te bakken

zout en peper

Fruit in een hapjespan de ui met de knoflook aan. Doe hierna de paprikapoeder en komijnzaad erbij. Bak dit een minuutje mee voor je het vlees toevoegt. Bak het vlees rondom aan.

Doe de passata, runderbouillon en balsamicoazijn erbij. Laat dit mengsel sudderetap 

Doe na 2,5 uur de champignons en paprika’s erbij en verwarm dit ook nog een uur mee met de stoofschotelStap 

Serveer de goulash met aardappelpuree of rijst.