Gevuld Stokbroodje Kruidenboter


 

Gevuld Stokbroodje Kruidenboter

Ingrediënten

Voor 2 Gevulde Stokbroodjes

Gevuld Stokbroodje Kruidenboter

10 cherrytomaten

10 theelepels verse pesto

2 bollen mozzarella

2 stokbroodjes kruidenboter (afbak)

1 theelepel Italiaanse Kruidenmix

peper

zout

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor (bekijk de temperatuur op de verpakking van de stokbroden).

Stap 2 Snijd de stokbroden over de lengte open.

Stap 3 Smeer de broden aan beide kanten in met verse pesto. Wij gebruiken hiervoor een handige siliconen spatel

.Stap 4 Snijd de cherrytomaten in kwarten en meng met gescheurde mozzarella, peper en zout. Maak verder op smaak met deze heerlijke Italiaanse Kruidenmix. Meng goed.

Stap 5 Schep de vulling in de broodjes. Bak het Gevuld Stokbroodje Kruidenboter circa 10 minuten in de voorverwarmde oven.