Gevuld Stokbroodje Kruidenboter
Ingrediënten
Voor 2 Gevulde Stokbroodjes
Gevuld Stokbroodje Kruidenboter
10 cherrytomaten
10 theelepels verse pesto
2 bollen mozzarella
2 stokbroodjes kruidenboter (afbak)
1 theelepel Italiaanse Kruidenmix
peper
zout
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor (bekijk de temperatuur op de verpakking van de stokbroden).
Stap 2 Snijd de stokbroden over de lengte open.
Stap 3 Smeer de broden aan beide kanten in met verse pesto. Wij gebruiken hiervoor een handige siliconen spatel
.Stap 4 Snijd de cherrytomaten in kwarten en meng met gescheurde mozzarella, peper en zout. Maak verder op smaak met deze heerlijke Italiaanse Kruidenmix. Meng goed.
Stap 5 Schep de vulling in de broodjes. Bak het Gevuld Stokbroodje Kruidenboter circa 10 minuten in de voorverwarmde oven.