Banaan chocolade crunchies met hazelnoot yoghurt op Griekse wijze Krokante havermout-banaan crunchy


 

Banaan chocolade crunchies met hazelnoot yoghurt op Griekse wijze

Krokante havermout-banaan crunchy

2 bananen

180 g havermout

2 el kokosnootrasp

1 el agave

55 g donkere chocolade min 70%

½ tl kaneel

Snuifje zout

Toppings per persoon

Een handvol blauwe bessen

½ banaan in schijfjes

5 à 6 homemade havermout crunchies

Schil de banaan, prak met een vork tot een papje in een diep bord.  

Hak de chocolade in kleine stukjes en voeg toe met de rest van de ingrediënten, meng goed en maak kleine platte hoopjes, de grootte van een bananenschijf, op bakplaat met bakpapier. 

Bak 12 tot 15 min aan 180°, laat afkoelen. Bewaar in een potje met deksel.  

Doe je hazelnoot yoghurt op Griekse wijze in een bowl. Verdeel er de crunchy, schijfjes banaan en blauwe bessen op.