Banaan chocolade crunchies met hazelnoot yoghurt op Griekse wijze
Krokante havermout-banaan crunchy
2 bananen
180 g havermout
2 el kokosnootrasp
1 el agave
55 g donkere chocolade min 70%
½ tl kaneel
Snuifje zout
Toppings per persoon
Een handvol blauwe bessen
½ banaan in schijfjes
5 à 6 homemade havermout crunchies
Schil de banaan, prak met een vork tot een papje in een diep bord.
Hak de chocolade in kleine stukjes en voeg toe met de rest van de ingrediënten, meng goed en maak kleine platte hoopjes, de grootte van een bananenschijf, op bakplaat met bakpapier.
Bak 12 tot 15 min aan 180°, laat afkoelen. Bewaar in een potje met deksel.
Doe je hazelnoot yoghurt op Griekse wijze in een bowl. Verdeel er de crunchy, schijfjes banaan en blauwe bessen op.