TOMATEN CRÈME SOEP MET TURKSE BRODEN


 

2 pakjes tomaten creme soep van Honig

- 1,5 streng krulvermicelli - 500 gram gehakt - peper en zout Het recept van de tomaten crème soep: 1. Zet 3 liter koud water op het gas en roer de pakjes tomaten creme soep daar doorheen met een garde. 2. Kruid het gehakt met wat peper en zout en kneed dit goed door elkaar. Rol van het gehakt de gehaktballetjes 3. Roer onder het maken van de gehaktballetjes af en toe met de garde door de soep om klontjes tegen te gaan. Als de soep bijna kookt doe je het gas uit en verdeel je e gehaktballetjes in de pan soep. Ook de krulvermicelli verkruimel je in de pan soep. 4. Roer alles goed door de soep met de garde en laat de pan zo'n 20 minuten staan (Als je de soep 's ochtends al maakt voor 's avonds laat je de pan staan tot 's avonds) 5. Vlak voordat je gaat eten zet je de pan op het vuur en roer je alles nog goed met de garde. De soep moet niet koken want dan verliest het zijn smaak. Als de soep goed heet is kan het geserveerd worden