- Link ophalen
- X
- Andere apps
- 250 gram mie
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 450 gram bamigroenten of
- 450 gram oosterse wokgroenten
- 120 gram hamblokjes
- 100 gram diepvriesdoperwten (ontdooid)
- 0.5 groentebouillonblokje
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel sambal
- 4 eieren
- Bereid de mie, laat uitlekken en houd apart.
- Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een grote hapjespan op middelhoge stand. Bak hierin de ui, knoflook, bamigroenten en hamblokjes gaar. Voeg de doperwten toe, verkruimel het bouillonblokje erover en bak even mee.
- Voeg de mie, ketjap en sambal toe aan de pan. Bak nog een paar minuten mee.
- Verhit de overige olie in een koekenpan en bak hierin de eieren. Verdeel de bami over borden en serveer met een gebakken ei. Lekker met sambal en gebakken uitjes.