- 1 kilo rundvlees
- 2 handjes groene olijven zonder pit
- 1 handje peterselie
- 1 kilo aardappelen
- 5 tomaten
- 1 theelepel rode paprikapoeder
- 1 theelepel oregano
- 1 kaneelstokje
- Peper
- zout
- Schil de aardappels.
- Rasp de tomaten en snijd het rundvlees in blokjes.
- In een pan verwarm je een scheut olijfolie.
- Doe het rundvlees in de pan, en zorg ervoor dat het vlees aan alle kanten bruin wordt.
- Voeg er ongeveer drie flinke glazen water bij, en de kruiden.
- Laat het vlees ongeveer een uur en een kwartier sudderen.
- Als het vlees wat zachter is geworden, voeg dan de tomaten, de olijven en de aardappel toe.
- Schenk indien nodig wat water bij. Laat alles sudderen tot de aardappels gaar zijn, ongeveer een half uurtje.
- Strooi als garnering wat peterselie over het gerecht.
- Olijfolie