- 3 kipfilets, in blokjes gesneden
- 1 zak voorgekookte kleine krieltjes
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 1/2 ui, in halve ringen gesneden
- 1/2 krop ijsbergsla, in smalle repen gesneden
- 1 portie zelfgemaakte sladressing (of zelfgemaakte knoflooksaus)
- 1/2 bos lente-ui, in ringen gesneden
- Zakje geraspte kaas
- Paprikapoeder
- Zonnebloem- of arachideolie
Verhit een grote koekenpan met wat olie en bak de kip met wat paprikapoeder, zout en peper op hoog vuur goudbruin. Schep de kip uit de pan op een bord en zet opzij.
Bak in dezelfde pan de krieltjes met paprikapoeder, zout en peper. Voeg eventueel wat extra olie toe. Voeg de laatste 2 minuten de paprika en ui toe en bak mee totdat alles gaar is en de groenten zacht zijn.
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Verdeel de sla over de aluminiumbakjes (houd wat sla achter) en druppel er wat dressing overheen. Verdeel de krieltjes, kip en lente-ui eroverheen en druppel er weer wat dressing over (houd ook wat dressing achter).