Kapsalon uit de pan op november 14, 2023 Link ophalen Facebook X Pinterest E-mail Andere apps 3 el milde olijfolie600 g minikrieltjes500 g Shoarma0.5 krop ijsbergsla3 Tomaten1 komkommer125 g geraspte kaas mild 30+ (zakje à 250 g)4 el knoflooksaus (fles à 275 ml)Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes 15 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.Verhit de rest van de olie in een hapjespan met deksel en bak de shoarma in 10 min. op middelhoog vuur gaar.Snijd intussen de ijsbergsla in reepjes. Snijd de tomaten en komkommer in blokjes van 2 cm.Strooi de kaas over de shoarma, doe het deksel op de pan en laat in 3 min. op laag vuur smelten.Verdeel de krieltjes over 4 borden en schep er de shoarma op. Verdeel er de sla, tomaat, komkommer en knoflooksaus over