500 gram uien fijngesneden
1 teen knoflook fijngehakt
2-3 magere spek- of hamlappen
2 blaadjes djeroek poeroet
3 eieren selderie
maggi en ve-tsin zout, peper en nootmuskaat
Trek van het vlees en djeroek poeroet ca. 2 liter bouillon
Stap 2
Is het vlees gaar , dan in stukjes snijden
Stap 3 Fruit in wat olie de knoflook, uien en voeg de stukjes vlees erbij
Stap 4 Maak het geheel af met de kruiden
Stap 5 Kluts de eieren met wat zout, nootmuskaat, ve-tsin en wat fijngesneden selderie
Stap 6 Bak er omeletten van, rol ze op en in reepjes snijden
Stap 7 Laat dan alles met de bouillon op een klein vuur sudderen
Stap 8 Maggi naar smaak toevoegen
Stap 9 Serveer met Stokbrood & gesmolten oude kaas