Red Curry Soup

 


  • 1 kippenbouillon blokje
  • 1 liter water
  • 1 flesje Go-Tan Asian Naturals Wok sauce Red Curry
  • 1 blik Go-Tan kokosmelk Bio-Organic (400 ml)
  • 200 g kipfilet, gesneden in dunne reepjes
  • 2 theelepels Go-Tan gehakte knoflook
  • 1 rode tomaat, gesneden in smalle partjes
  • 2 lente-ui stengels, gesneden in ringetjes
  • Gemalen peper naar smaak
  • Fruit Go-Tan Asian Natural Wok sauce Red Curry en gehakte knoflook met een scheutje Go-Tan Wokolie of zonnebloemolie.
  • Blus het geheel af met de kippenbouillon en het water en voeg daarna de kokosmelk toe. Laat de soep goed heet worden.
  • Gaar de kipfilet, tomaat en lente-ui mee in de hete soep.
  • Schenk de soep in kommen en garneer met wat gescheurde koriander en een scheutje kokosmelk.