- 1 kippenbouillon blokje
- 1 liter water
- 1 flesje Go-Tan Asian Naturals Wok sauce Red Curry
- 1 blik Go-Tan kokosmelk Bio-Organic (400 ml)
- 200 g kipfilet, gesneden in dunne reepjes
- 2 theelepels Go-Tan gehakte knoflook
- 1 rode tomaat, gesneden in smalle partjes
- 2 lente-ui stengels, gesneden in ringetjes
- Gemalen peper naar smaak
- Fruit Go-Tan Asian Natural Wok sauce Red Curry en gehakte knoflook met een scheutje Go-Tan Wokolie of zonnebloemolie.
- Blus het geheel af met de kippenbouillon en het water en voeg daarna de kokosmelk toe. Laat de soep goed heet worden.
- Gaar de kipfilet, tomaat en lente-ui mee in de hete soep.
- Schenk de soep in kommen en garneer met wat gescheurde koriander en een scheutje kokosmelk.