- Link ophalen
- X
- Andere apps
- 5 el zonnebloemolie
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 400 gr kippendijenfilet (reepjes)
- 5 el Faja Lobi Wok Trafasie (vers bereide wokmix)
- 1½ tl Trassie Trafasie
- 1 el tomatenpuree
- plakje Madam Jeanette peper
- 400 gr boontjes (snijbonen, sperziebonen, haricots verts of kousenband)
- 1 kop (150 ml) water
- STAP 1: Olie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
- STAP 2: Kippendijenfilet (reepjes) toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan gaarbakken. Wok Trafasie (wokmix), Trassie Trafasie, tomatenpuree, Madam Jeanette peper en boontjes (in stukjes) hieraan toevoegen en omscheppend enkele minuten wokken.
- STAP 3: Het water erover schenken en 15 minuten, met deksel op de pan, op matig vuur koken; tussentijds omscheppen.