Ingrediënten:
300 gram vlugkokende macaroni
2 dikke plakken achterham á 75 gram per stuk
2 dikke plakken pork á 75 gram per stuk
200 gram echt goede oude extra belegen kaas geraspt
5 geklopte eieren
350 ml volle koffieroom
Halve theelepel geraspte nootmuskaat
50 gram gesmolten boter
paneermeel
Bereiding:
Kook de macaroni gaar. Snijd intussen de pork en ham in blokjes.
Klop de eieren los en voeg de gesmolten boter, koffieroom, de kaas, pork, ham en koffieroom toe. Rasp de nootmuskaat of voeg een halve theelepel nootmuskaat toe.
Verwarm onder tussen de oven voor op 200 gr. C. Giet de macaroni af in een vergiet en laat het goed uitlekken.
Roer nu het eiermengsel hier doorheen. Vet een grote ovenschaal in met boter. Schep de macaroni in de ovenschaal, bestrooi met paneermeel en bak in 30 tot 45 minuten gaar in de oven.
Eventjes laten rusten en serveren met een lekkere klodder tomatenketchup!